In memoriam


IN DIERBARE HERINNERING

 

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben we het bericht ontvangen dat Margo Peinemann is overleden.

Margo is in de jaren '90 voor Bonusan komen werken als productadviseur. Zij bezocht klanten en deelde in deze bezoekjes haar kennis en enthousiasme over orthomoleculaire therapie en suppletie. Bij toeval ontdekte ze haar talent als docent: toen zij op stel en sprong een collega moest vervangen bij ziekte, bleek dit een groot succes. Margo kon de theorie heel goed naar de praktijk vertalen, waar velen inspiratie uit hebben gehaald om cliënten in de praktijk mee te helpen. Voor de klas was ze in haar element, het publiek kon haar niet groot genoeg zijn en haar lessen waren altijd druk bezocht.

Haar docentschap breidde zich al gauw uit naar Natura Foundation waar zij vele gezondheidsprofessionals heeft opgeleid met onze orthomoleculaire cursussen en opleidingen. Ook bleef ze een grote rol spelen in educatie voor Bonusan, op productdagen, de Regionale Praktijkbijeenkomsten, Kennis In Praktijkdagen en congressen.

In het buitenland was Margo ook voor Bonusan actief. Ze reisde met regelmaat af naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland om lezingen te geven en gezondheidsprofessionals te inspireren en motiveren. Via onze Spaanse docenten bracht ze haar enthousiasme naar Spanje, voor onze Engelse klanten verzorgde ze lezingen en webinars en ook dichterbij huis, in België, werd zij graag en vaak gezien.

Met haar kenmerkende passie en energie heeft Margo vele gezondheidsprofessionals geïnspireerd en geholpen integrale orthomoleculaire gezondheidskennis toe te passen in de dagelijkse praktijk. Haar passie voor het vak was altijd voelbaar en aanstekelijk. Live of via beeldscherm, voor een selecte groep of een grote volle zaal; Margo sleepte je mee in haar verhaal en vulde hoofd en hart van velen met kennis en enthousiasme. Dat maakte haar niet alleen een geliefd en kundig docent en adviseur, maar ook een hele fijne en gewaardeerde collega.

We zullen Margo missen, als inspirator, als collega en als mens. We koesteren dierbare herinneringen en zijn haar ontzettend dankbaar voor haar passie, liefde en energie. Onze gedachten zijn bij haar gezin, familie en vrienden en we wensen hun alle kracht om dit grote verlies te dragen.