FAQ Webinars

  • Voor iedere gezondheidsprofessional die graag wil weten hoe voeding, beweging en suppletie effectief kunnen worden ingezet voor het verbeteren en handhaven van gezondheid.

  • Op het moment dat u zich inschrijft voor één van onze webinars via onze partner Webinargeek, ontvangt u per e-mail een bevestiging. In deze bevestiging vindt u een link waarop u kunt klikken. Ook ontvangt u ongeveer 1 uur voor start een herinneringsmail met hierin de link naar het webinar.

  • Heeft u zich ingeschreven voor het webinar? Dan ontvangt u na afloop en uiterlijk binnen 2 weken een terugkijklink. Deze is onbeperkt geldig. Zorg ervoor dat u ons e-mailadres (service@naturafoundation.nl) toevoegt aan uw adresboek zodat de mail niet in de spambox belandt.

  • Heeft u zich ingeschreven voor het webinar? Dan ontvangt u na afloop en uiterlijk binnen twee weken een mail met zowel de presentatie als terugkijklink van het webinar. Zorg ervoor dat u ons e-mailadres (info@naturafoundation.nl) toevoegt aan uw adresboek zodat de mail niet in de spambox belandt.

  • Wanneer u minimaal 80% van het live webinar heeft bekeken, ontvangt u binnen twee weken van ons een e-mail met een bewijs van deelname. We verstrekken het bewijs van deelname eenmalig.

  • Heeft u een specifieke vraag over een product of hulp nodig bij het samenstellen van een integraal behandelplan? Dan kunt u met uw vragen terecht bij het therapeutisch spreekuur van onze suppletiepartner Bonusan. U kunt uw vraag stellen via therapeut@bonusan.nl of neem telefonisch contact op met 0186 577 173. Het therapeutisch spreekuur vindt plaats op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur.

  • Dit kan zijn omdat u niet live minimaal 80% van het webinar heeft gekeken. Ook bij het openen van een ander tabblad of venster wordt u niet geregistreerd als live kijker en ontvangt u na afloop geen certificaat.