Reacties cursisten

 

“Door de opleiding klinische psycho-neuro-immunologie heb ik zoveel meer plezier in gezondheidszorg gekregen! Voor het eerst in mijn medische carrière heb ik het gevoel gehad dat ik antwoorden kon vinden op mijn waarom-vragen: waarom deze symptomen, waarom deze ziekte, waarom juist op dit moment en waarom vooral leefstijlinterventies zo ongelofelijk krachtig werken. Een aanrader voor alle artsen.” 
Birgit Spoorenberg, huisarts/kPNI-arts

 

“Voor mij is kPNI de ‘missing link’. Het is gebaseerd op fysiologie, pathofysiologie én evolutionaire geneeskunde. Met kPNI ben je in staat werkingsmechanismen te herkennen, klachten te ontrafelen en deze bij de oorsprong te behandelen. Ik denk daarom dat het de geneeskunde van de toekomst is.”
Menno Dekker, fysiotherapeut, osteopaat en kPNI-therapeut

 

“Ik heb eindelijk de studie gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was. Klinische PNI helpt me kennis te integreren uit verschillende domeinen en om de werkingsmechanismen te begrijpen die achter gezondheidsproblemen schuil gaan. Daarom beveel ik elke gezondheidsprofessional aan eens verder te kijken dan het eigen vakgebied en te ervaren welke kennisal beschikbaar is die interessant is binnen je eigen beroepsdomein.”
Olaf van der Zanden, MSc., fysiotherapeut, manueel therapeut, echografist en kPNI-therapeut

 

“Gezondheid en ziekte zitten niet alleen maar in onze genen. De klinische PNI leert dat de epigenetica een stuk belangrijker is. Vanuit deze optiek is er veel meer mogelijk dan je denkt. We zijn onze genen niet, we hebben er juist veel invloed op. En het mooieis dat met alleen al voeding en beweging heel veel mogelijk is.”
Jochem Verwest, orthomoleculair en kPNI-therapeut

 

“Met kennis van klinische PNI pas ik orthomoleculaire therapie wezenlijk anders toe. Het gaat vele lagen dieper dan mijn eigen specialisme Integraal Leefstijlcoaching. Daarbij komt dat het kwaliteitsniveau van Natura Foundation hoger is dan gebruikelijk bij opleidingen. Alle uitkomsten van relevante onderzoeken worden direct vertaald en overgebracht op de studenten. De inzichten, kennis en kunde die ik nu heb over de werking van lichaam en geest kan ik direct toepassen in mijn praktijk.”
Johnny Kat, kPNI-therapeut