Wijziging aanbieder kPNI-opleiding

donderdag 25-juli-2019

Natura Foundation is 20 jaar geleden door Bonusan opgericht met als doel het delen van brede kennis over gezondheid met de gezondheidsprofessionals. We zien het als onze opdracht om de nieuwste inzichten en kennis over de oorzaak en samenhang van symptomen en interventiemogelijkheden te vergroten, te delen en toe te passen. Dit doen we via onze opleidingen en educatie events, zoals webinars en praktijkbijeenkomsten. Maar ook via monografieën, artikelen en whitepapers. Eén van de opleidingen is de kPNI-opleiding. Daarover gaat dit bericht.


kPNI-opleiding

Graag informeren wij u dat deze opleiding sinds 1 juli 2019 wordt aangeboden door het opleidingsinstituut PNI Europe van dr. Leo Pruimboom. Als grondlegger van de klinische PNI gaat Leo Pruimboom zich volledig richten op de kPNI-opleiding, met zijn bedrijf PNI Europe. Natura Foundation stopt daarom met het aanbieden van deze opleiding. We zijn gezamenlijk tot dit besluit gekomen omdat deze opleiding het meest gebaat is bij de focus die Leo Pruimboom eraan kan geven.


Natura Foundation

Als kennisinstituut ondersteunt Natura Foundation nationaal en internationaal gezondheidsprofessionals met kennis en educatie die breed bijdraagt aan hun dagelijkse praktijkvoering. kPNI-kennis en -uitgangspunten zijn en blijven een integraal onderdeel van alles wat wij doen. De kPNI-opleiding was één van de vele activiteiten van Natura Foundation. Meer informatie over onze kennis- en educatie-activiteiten kunt u hier vinden.


Vragen

Wanneer u vragen heeft voor Natura Foundation dan kunt u terecht bij de FAQ op onze website. U kunt uw vragen ook stellen via e-mail of via telefoonnummer 0186 577 177.

Wanneer u vragen heeft over de kPNI-opleiding dan kunt u contact opnemen met PNI Europe via e-mail of telefoonnummer 06 201 608 99.