Monografie Zinkmethionine

maandag 24-september-2012

In onze kennisbank vindt u nog veel meer informatie over werkingsstoffen. Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen over de wetenschappelijke onderbouwing.

-      Zink


Eiwitrijk voedsel is in het algemeen een rijke natuurlijke bron van zink. Vooral oesters bevatten zeer veel zink, maar kunnen ook hoge gehalten aan zware metalen bevatten. Rood vlees en krab en in iets mindere mate gevogelte en vis zijn eveneens goede bronnen. Yoghurt draagt ook iets bij. Bij plantaardig voedsel gaat het met name om...
Lees meer

Al onze monografieën geven een gedetailleerd beeld van één specifieke werkingsstof, zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en van een uitgebreide literatuurlijst voorzien. Zo vindt u uitsluitend betrouwbare informatie over werkingsmechanismen, (contra)indicaties, synergisme, bijwerkingen, dosering en nog veel meer onmisbare zaken voor uw therapeutische of geneeskundige praktijk.

Cookies

Als u verder klikt op onze website, gaat u er ook mee akkoord dat we cookies gebruiken. Daarmee verzamelen we gegevens en volgen we wat bezoekers doen op onze website. Met die informatie verbeteren we onze website en tonen we informatie die aansluit bij wat u interesseert. Als u geen cookies accepteert, kunt u geen video's bekijken of content delen op social media. Meer informatie.

Cookies zelf instellen